För liten Kuk

Post a reply

Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode is ON
[img] is ON
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: För liten Kuk

Re: För liten Kuk

by uy » 15 Jul 2016, 17:31

Var stugan ligger vet jag inte, men man borde väl kunna hyra ut den kan jag tycka. om man nu inte använder den själv kan det ju vara en god idé att dra in en extra slant på uthyrning.
Att hyra ut till turister är bra. Då kan man ta ut lite ockerpriser när man ändå håller på. dock inte till Stockholmare, de förväntar sig bara att allting ska ingå i priset.

För liten Kuk

by Joshuatump » 15 Jul 2016, 06:17

Var ligger stugan? Kan den hyras ut till turister? Här där jag bor kan man tjäna mer på att hyra ut till turister och fiskare under sommarhalvåret än på åretruntuthyrning. Man kan ta samma i veckan som man kan ta i månaden åretrunt. Då slipper man dessutom hysteriska elkostnader för värmen.

Re: För liten Kuk

by uy » 18 Dec 2015, 22:41

Tack för kukbilden du skickade. Efter att ha granskat bilden kan jag konstatera att bannlysningen var felaktig. Bannlysningen är nu upphävd.
Jag ber om ursäkt för bannlysningen. Jag måste ha bannat fel IP-adress när jag skulle stänga av en spammare som försökte dränka klotterplanket med porrlänkar.

För liten Kuk

by Noslack » 17 Dec 2015, 13:08

Jag har blivit bannlyst permanent ifrån forumet, då jag har för liten kuk stod det på huvudsidan. Hur kan detta gå till? Jag har ju nyligen lagt ner över hundra tusen på en dyr operation.

Top