Sverige är ett "rikt" land...

Politiska diskussioner
wiking
Levertransplanterad
Posts: 1827
Joined: 02 Jan 2005, 17:45

Sverige är ett "rikt" land...

Post by wiking »

GammalHardrockare wrote:Därför kommer SD att få min röst, inte för att jag gillar allt i deras politik men de är de minst galna, de är de enda som idag står på svenskarnas sida.
Nej det är dom inte, att påstå att ett parti som sagt ja till att ta in invandrare/flyktingar, beviljat muslimer att köpa mark som dom kan bygga moské på för att vara enda partiet för svenskar är ganska löjligt.
Se bara på vad det är för folk som är med i SD, utlänningar, judar och bögpräster. Dom har dessutom blivit prisade av judar.
Enda partiet som står på svenskarnas sida, jo jag tackar.
Last edited by wiking on 01 May 2008, 20:25, edited 1 time in total.
ozzman
Levertransplanterad
Posts: 4728
Joined: 27 Jul 2007, 01:49
Location: Kungliga hufvudstaden
Contact:

Sverige är ett "rikt" land...

Post by ozzman »

GammalHardrockare wrote: Jag ser hellre att det går åt helvete med SD än med en arabkramande jättebebis eller muslimskärring vid rodret.
Jag har bestämt att jag skall lägga min röst i nästa val på något parti som vill minska storleken på staten, sänka skatterna och ge varje människa möjlighet att ta hand om sej själv.

Tyvärr finns det inte något sådant parti.
gammalhardrockare
Levertransplanterad
Posts: 5422
Joined: 01 Jan 1970, 01:00

Sverige är ett "rikt" land...

Post by gammalhardrockare »

JW:

Du ångrar alltså din röst till KD? Dags att göra avbön kanske?
ozzman
Levertransplanterad
Posts: 4728
Joined: 27 Jul 2007, 01:49
Location: Kungliga hufvudstaden
Contact:

Sverige är ett "rikt" land...

Post by ozzman »

GammalHardrockare wrote:Bara för dig Josey Wales, bara för dig.

Ett av islam- och flyktingvurmarnas mest använda argument bland moderaterna och sossarna är att Sverige är ett "rikt" land.
Enligt både Jättebebisen och Muslim-Mona (tidigare så hette de Göran Persson, Bengt Westerberg, Gudrun Schyman, Carl Bildt m.m.) så har vi möjlighet att låta svenska skattebetalare försörja miljontals människor från allsköns muslimska sophögar runt jordklotet.
Däremot så är svenskar som inte kan försörja sig av olika orsaker som t ex sjukdom eller arbetslöshet naturligtvis att betrakta som en stor kostnad, nu handlar det inte om att Sverige är ett rikt land, men det är en annan historia.

Muslim-Mona, Gudrun Shyman, Miljömupparna och alla högerflummare bland högerblocket är kända muslimkramare och har länge föraktat sitt eget land och kultur, det är känt. Jättebebisen Reinfeldt sällar sig gärna till dessa självföraktande äckel och deklarerar med stolthet i rösten att Sverige tar emot i särklass mest "flyktingar" från Irak i hela EU.
-"Det gamla Sverige finns inte längre, nu går vi mot nya tider!"
Som han sade här i veckan.
Mot alla odds så fick han faktiskt en fråga från en journalist som andades kritik mot denna flyktingpolitik. Journalisten undrade hur vi skulle ha råd att försörja alla dessa människor när denna statsminister å andra sidan står för en politik som inte säger sig ha råd med sjuka och permitterade svenskar.
-"Sverige ska inte vara ett land där man stänger ute människor!"
Sedan så kom det klassiska:
-"Sverige är ett rikt land!"

Alla vet att den s.k. "välfärden" långsamt men säkert urholkats rejält vilket inte minst visar sig i stora brister i skola, vård och äldreomsorg.
Vården är mycket bra i Sverige - när man väl får tillgång till den. Köerna är ett av sjukvårdens stora problem, folk dör i vårdköerna.
Sverige har tillsammans med Grekland, Europas näst äldsta bilpark. Just bilparken brukar vara ett mått på ett lands rikedom.
Sverige har även ett av Europas uslaste vägnät och det saknas ständigt pengar trots att vi fortfarande har ett av världens högsta skatter.
Vi har fortfarande hög arbetslöshet och snart så är nästa lågkonjunktur här och då kommer arbetslösheten att anta nya rekordnivåer.
Vi kommer alltså att få bra mycket mindre arbetande skattebetalare.
Vem ska försörja alla dessa s.k. "flyktingar" som muslimkramarna så gärna ger Permanent Försörjningsstöd?
Vems ska betala notan?
Ja, det är inte så svårt att räkna ut. Det blir de svenska pensionärerna, de arbetslösa och sjuka. För dem så gäller nämligen inte det rika Sverige. Sverige är inte alls rikt, inte så rikt att det kan ta hand om sina egna medborgare i första hand.
Nej, bättre att försämra för dem ytterligare och sälja av lite statliga bolag så att Muhammed får det så bra här så att hans övriga släkt kan komma hit.

Enbart i år förväntas 20 000 araber från Blattistan komma hit och i Rapport för någon vecka sedan stod Jättebebisen Reinfeldt himself och lovade att Sverige skulle ta emot och ge minst 100 000 irakier Permanent Försörjningsstöd under enbart Jättebebisens mandatperiod.
Det lönnfeta Aset log när han stod och sade det!
Det bådar väl gott för svenskarna, eller vad säger ni? Det är väl precis vad som behövs inför den stundande lågkonjunkturen.
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=554&a=703820

Men Sverige är ett rikt land...
Ja, Jämför man alltid ett land med ett fattigare land så blir såklart rikedomen uppenbar.
Problemet är att snart så har vi bara Somalia, Eritrea och div arabavkrokar kvar att jämföra oss med och hur går det då för oss svenskar?
Vem eller vilka ska ta hand om oss?
Ja, enligt Jättebebisen så ska vi "entreprenera"oss fram i det nya mångkulturella, läs: Muslimska Sverige. Vi ska alla bli entreprenörer. Alla åldringar, alla halta och lytta, alla dumskallar, alla permitterade och alla långvårdsfall behöver bara ta sig i kragen.
På så vis är både högern och vänstern väldigt lika - vi är alla stöpta i samma form!
Vi är alla lika - Kan jag så kan du!
Ålder, intelligens, bakgrund andra förutsättningar spelar ingen roll och förresten så får man skylla sig själv om man har blivit gammal, inte kan eller helt enkelt bara är dum.
Vänstern tycker också att vi är lika, fast tvärtom. Nu kan helt plötsligt ingen någonting. Alla är sjuka, alla är dumma och ingen har några som helst förutsättningar för någonting.
Vi är alla lika - Om inte jag kan så ska fan inte du heller kunna!
Krypandet för islam har de också gemensamt, de använder sig t o m av samma benämning: Mångkultur.
Och så får vi inte heller glömma mantrat om den svenska rikedomen, både högern och vänstern tar varandra i hand, tittar in i TV-kamerorna och lovar oss att Sverige är jätterikt och allt är så bra, så bra. Vi har t o m råd att fortfarande hålla oss med ett försvar, det finns några regementen kvar och en liten kustjagare har vi minsann kvar i Östersjön!

Sverige är ett rikt land, så rikt att...
Nu går det att få Permanent Försörjningsstöd med expressfart.
Två veckor om man har lämpliga papper och har filat på en hållbar berättelse.
Det här skulle ha satt skräck i vilken regering som helst som representerar rikare länder än Sverige.
Är det så här lätt att få PUT i Sverige kan vi räkna med att nuvarande invasion förvärras betydligt.

En irakier "kom till Sverige efter att ha kört fem dygn i sin egen bil."
Något av alla de länder han passerade på vägen dög alltså inte som asylland.
Ryktet sprider sig, det är till Sverige man ska sticka.
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=703821

Sverige är så rikt att...
Vi kan betala EU:s högsta medlemsavgift i förhållande till folkmängden och inte nog med det, vi bryr oss inte ens om att kräva tillbaka det vi har rätt till.
Vi är så rika så att vi kan finansiera motorvägsbyggen i Spanien samtidigt som våra egna vägar förfaller men vad gör det? Är man ett så rikt land som Sverige så kan man kosta på sig att strunta i sådana småsaker, alternativt så kan vi köpa nya fina stadsjeepar med fyrhjulsdrift, för vi är ju så rika. Vi har säkert råd.

Sverige är så rikt att...
Vi kan ge redan stora partier med feta partikassor statliga ekonomiska bidrag så att de kan föra ut sin självmordspolitik så att alla som har rösträtt inte glömmer att rösta på just dem.
För det är inte Jättebebisen, Muslim-Mona och alla de andra som vi egentligen ska vara sura på. Nej, det är dem som gör denna politik möjlig som vi ska vara förbannade på - De svenska väljarna.

Sverige är rikt, mycket rikt.
På idioter.
medans vi svenskar dör i köer och allt helvete, betalar skatter så ska allt gå till flytkingar? inte för att det är fel att hjälpa flykitngar men att allt ska bara gå till dom som kommer hit? fy fan! Image Image
Post Reply