Visserligen bor jag i Askim, men några vita handskar använder jag inte, förutom när jag onanerar då såklart....Vafan,skall ni bli vänner nu? tyckte det var riktigt kul med en upperclasstwitfight,kunde riktigt se hur ni solkade ner era vita handskar
Hur man sparar 240 miljarder
Hur man sparar 240 miljarder
-
- Levertransplanterad
- Posts: 4728
- Joined: 27 Jul 2007, 01:49
- Location: Kungliga hufvudstaden
- Contact:
Hur man sparar 240 miljarder
on 04/09/2008 at 12:49:15, rex wrote:Vafan,skall ni bli vänner nu? tyckte det var riktigt kul med en upperclasstwitfight,kunde riktigt se hur ni solkade ner era vita handskar [/quote]
Ja, lika kul som en fight mellan inavlade dyngsparkare. Men någon sådan lär det ju inte bli såvida du inte börjar slåss med dej själv.
Ja, lika kul som en fight mellan inavlade dyngsparkare. Men någon sådan lär det ju inte bli såvida du inte börjar slåss med dej själv.
Last edited by ozzman on 09 Apr 2008, 13:54, edited 1 time in total.
Hur man sparar 240 miljarder
Surkorven från sumpan har talat! Är vi inte Ståkkholmaaree så är vi inavlade idioter,tänk på det pojkar
-
- Levertransplanterad
- Posts: 4728
- Joined: 27 Jul 2007, 01:49
- Location: Kungliga hufvudstaden
- Contact:
Hur man sparar 240 miljarder
on 04/09/2008 at 20:25:34, rex wrote:Surkorven från sumpan har talat! Är vi inte Ståkkholmaaree så är vi inavlade idioter,tänk på det pojkar [/quote]
Nja, jag är ju inflyttad så riktigt så kategorisk kan jag inte vara.
Men om man däremot tycker om fläskkarré, ja då är man illa ute
Nja, jag är ju inflyttad så riktigt så kategorisk kan jag inte vara.
Men om man däremot tycker om fläskkarré, ja då är man illa ute
Hur man sparar 240 miljarder
"Fläskfilé stekt på det här viset blir saftig, god och dryg"Nja, jag är ju inflyttad så riktigt så kategorisk kan jag inte vara.
Men om man däremot tycker om fläskkarré, ja då är man illa ute
Att vara bildad har förhoppningsvis inget med Fläskkarré att göra, eller var man bor, snarare vilka man umgås med.
Last edited by hakan on 09 Apr 2008, 23:25, edited 1 time in total.
-
- Levertransplanterad
- Posts: 4728
- Joined: 27 Jul 2007, 01:49
- Location: Kungliga hufvudstaden
- Contact:
Hur man sparar 240 miljarder
Hakan:
Fläskkarrén är en gammal diskussionspunkt som alltid brukar komma upp runt grillsäsongen på det här forumet.
Jag föredrar Svärdfisk och kalvkotlett på grillen medan Rex tycker att en flintastek med både svål och svinborst kvar är så nära den kulinariska himlen man kan komma.
Fläskkarrén är en gammal diskussionspunkt som alltid brukar komma upp runt grillsäsongen på det här forumet.
Jag föredrar Svärdfisk och kalvkotlett på grillen medan Rex tycker att en flintastek med både svål och svinborst kvar är så nära den kulinariska himlen man kan komma.
Hur man sparar 240 miljarder
Josey:
Okej, då förstår jag. Själv föredrar jag hälleflundra eller Hereford oxfilé. Jag äter inte gärna griskött överhuvud taget faktiskt. Julskinka kan jag sträcka mig till.
Flintastek har jag ytterst dålig erfarenhet av, särskilt den färdigmarinerade, vaacumpackade varianten. Uselt kryddad, sega bitar och alldeles för stor köttmängd på tallriken för att det ska vara estetiskt korrekt..
Okej, då förstår jag. Själv föredrar jag hälleflundra eller Hereford oxfilé. Jag äter inte gärna griskött överhuvud taget faktiskt. Julskinka kan jag sträcka mig till.
Flintastek har jag ytterst dålig erfarenhet av, särskilt den färdigmarinerade, vaacumpackade varianten. Uselt kryddad, sega bitar och alldeles för stor köttmängd på tallriken för att det ska vara estetiskt korrekt..
-
- Levertransplanterad
- Posts: 4728
- Joined: 27 Jul 2007, 01:49
- Location: Kungliga hufvudstaden
- Contact:
Hur man sparar 240 miljarder
Hälleflundra är en mycket god fisk men jag har fått för mej att kötete inte är tillräckligt fast för att passa att grilla.
När det gäller kött måste jag säja att det mesta utom vanligt vacuumförpackat svenskt kött (typ Scan, ICA eller COOP) är bra.
Jag har grillat både irländskt, italienskt och brasilianskt kött och det är generellt mycket bättre än det svenska, såvida man inte går upp på hängmörade rasdjur men då kostar det ju också som bekant.
När det gäller kött måste jag säja att det mesta utom vanligt vacuumförpackat svenskt kött (typ Scan, ICA eller COOP) är bra.
Jag har grillat både irländskt, italienskt och brasilianskt kött och det är generellt mycket bättre än det svenska, såvida man inte går upp på hängmörade rasdjur men då kostar det ju också som bekant.
Hur man sparar 240 miljarder
Svenskt kött är helt okej, speciellt från lokala slaktare. Man ska inte gynna det internationella monopolkapitalet
PS. Hälleflundra är mycket fast och utgör utmärkt grillmaterial!
PS. Hälleflundra är mycket fast och utgör utmärkt grillmaterial!
-
- Levertransplanterad
- Posts: 4364
- Joined: 08 Oct 2005, 15:21
- Location: Någonstans i Västra götaland;)
Hur man sparar 240 miljarder
Faktum är att brasilianskt kött är det finaste, betydligt finare än svenskt.
Hur man sparar 240 miljarder
Mig veteligen har jag inte ätit brasilianskt kött. Jag har ätit belgiskt, danskt, irländskt, israeliskt, dock har jag inte märkt någon skillnad jämfört med det finaste svenska.
Grönsaker från kontinenten är dock överlägsna de svenska både i smak och färg.
Grönsaker från kontinenten är dock överlägsna de svenska både i smak och färg.
Hur man sparar 240 miljarder
Kan bannemig inte påminna mig att jag någonsin sagt att jag tycker att Fläskkarre är det bästa jag vet,
Fläskfile däremot,men det kanske inte duger det heller? Inte för att jag är nån wannabe,men ändå
Fläskfile däremot,men det kanske inte duger det heller? Inte för att jag är nån wannabe,men ändå
-
- Levertransplanterad
- Posts: 4728
- Joined: 27 Jul 2007, 01:49
- Location: Kungliga hufvudstaden
- Contact:
Hur man sparar 240 miljarder
on 04/10/2008 at 21:29:19, rex wrote:Kan bannemig inte påminna mig att jag någonsin sagt att jag tycker att Fläskkarre är det bästa jag vet,
Fläskfile däremot,men det kanske inte duger det heller? Inte för att jag är nån wannabe,men ändå [/quote]
He he.
Du är och förblir karrékungen
Fläskfile däremot,men det kanske inte duger det heller? Inte för att jag är nån wannabe,men ändå [/quote]
He he.
Du är och förblir karrékungen
-
- Site Admin
- Posts: 2475
- Joined: 01 Jan 2001, 01:01
- Location: Vasa - Finland
- Contact:
Hur man sparar 240 miljarder
on 04/10/2008 at 16:45:27, Hakan wrote:Grönsaker från kontinenten är dock överlägsna de svenska både i smak och färg. [/quote]Detsamma gäller männen från kontinenten enligt många Annars har ju tråden i sann Meduzalandsk anda tagit en intressant avstickare till den kulinariska världen. Från Joseys budget via ett litet slagsmål till att två medlemmar finner varandra och börjar diskutera charkutteriprodukter
Hur man sparar 240 miljarder
on 04/10/2008 at 21:43:35, Josey Wales wrote:He he.
Du är och förblir karrékungen [/quote]
Lol,ja,jag är en man med enkel smak,en man av folket! Som Erlander
Du är och förblir karrékungen [/quote]
Lol,ja,jag är en man med enkel smak,en man av folket! Som Erlander