Af anmält till DO.

Politiska diskussioner
Post Reply
gammalhardrockare
Levertransplanterad
Posts: 5422
Joined: 01 Jan 1970, 01:00

Af anmält till DO.

Post by gammalhardrockare »

De muslimska gnällspikarna ylar högre än vanligt detta år. Som vanligt får de hjälp av DO som älskar att sprida skattepengar över muslimska kravmaskiner.
"En man i Älmhult förlorade både sin arbetslöshetsersättning och praktikplats efter att han avböjt att ta en kvinna i hand av religiösa skäl under en intervju. Ett solklart fall av diskriminering anser DO som stämmer Arbetsförmedlingen och kräver ett rekordhögt skadestånd."

"–Det tillhör ovanligheterna att vi stämmer myndigheter. Men här har man gjort en allvarlig felbedömning. Om en myndighet som ska vara en förebild inte följer lagen hur ska vi då kunna motivera att enskilda gör det, säger diskrimineringsombudsmannen (DO) Katri Linna.

Det var i maj 2006 som då 24-årige Alen Malik Crnalic sökte en praktikplats som svetsare på ett företag via ett arbetsmarknadspolitiskt program i Älmhult.

Vid intervjun avböjde han att ta företagets kvinnliga representant i hand på grund av sin religion. Malik Crnalic är troende muslim och får inte vidröra kvinnor utanför familjen.

Han hälsade istället genom att lägga höger hand på bröstet och buga. Efter intervjun erbjöds han ingen praktikplats.Trots att företaget hänvisade till hans brist på kompetens och erfarenhet ansåg Arbetsförmedlingen att det var hans agerande som medverkat till att han blev utan plats och drog in Malik Crnalics ersättning.

"Han överklagade beslutet till Arbetsmarknadsstyrelsen AMS, som avslog hans överklagande.

Nu stämmer DO myndigheten för diskriminering. Enligt DO har Arbetsförmedlingen ”genom fel och försumlighet” orsakat så stor skada att de även bör betala skadestånd
– sammanlagt 160 580 kronor."
Värt att notera är att vid våldtäkt så ligger skadeståndsbeloppet på ca hälften, 85 000 kr alltså. Men här snackar vi stackars kränkt muslim och då blir ju allt så mycket värre.

Sedan så kan man ju fråga sig vem som har blivit mest "kränkt", muslimen eller kvinnan han vägrade ta i hand? Och tror ni att kvinnan skulle kunna gå till DO och gnälla?
Nix pix! Hon är svenska och som svensk så existerar man inte enligt svensk lagstiftning. Vi är inte längre ett folk med egen kultur, religion, språk osv.
Man kan då fråga sig vad det är som dessa stackars "flyktingar" har så svårt att anpassa sig till men det är en annan fråga som aldrig kommer att bli besvarad av dagens as till politiker.
ozzman
Levertransplanterad
Posts: 4728
Joined: 27 Jul 2007, 01:49
Location: Kungliga hufvudstaden
Contact:

Af anmält till DO.

Post by ozzman »

Jag vet egentligen inte vad som är värst. Att fanskapet vägrade ta en kvinna i hand eller att en svensk skattefinansierad myndighet verkligen tog upp fallet.
Man får ju innerligt hoppas att domstolen dömer till förmån för AF.
errrol
Obotlig alkoholist
Posts: 657
Joined: 15 Mar 2008, 03:20
Location: umeå

Af anmält till DO.

Post by errrol »

snacka om att slösa tid och pengar! Image Image
wiking
Levertransplanterad
Posts: 1827
Joined: 02 Jan 2005, 17:45

Af anmält till DO.

Post by wiking »

Man blir alltid lika irriterad när man läser sånt här. Men det kanske är bra på ett sätt, om det blir mer sånt här så kanske svensken reagerar till slut.
Post Reply