Page 1 of 1

Glas i maten

Posted: 06 Apr 2009, 21:33
by Jungbacka Erik
Vad har ni svenskar nu hittat på för dumheter? Först har ni Bearnaisesås på pizzan och nu har ni börjat ha glas i matenImage Vi har börjat få glasmat från Sverige till våra butiker i Finland nu också, men det vill vi inte ha. Sluta upp med dumheterna nu.

Glas i maten

Posted: 06 Apr 2009, 22:14
by ELN
Ja men de ger maten lite extra piff sörru Image Image Image

Glas i maten

Posted: 06 Apr 2009, 22:24
by E-M
Ja det där jävla glaset verkar dyka upp överallt Image Jag har inte hittat något glas men det nämns i media var och varannan dag.

Glas i maten

Posted: 07 Apr 2009, 11:20
by ozzman
En riktig karl bara tuggar och sväljer. Lite glas ser jag bara som konsistensgivare och smakförstärkare.


Glas i maten

Posted: 07 Apr 2009, 13:28
by rex
Vadårå? Ni kan väl äta gubben runka allihop om den Svenska maten inte duger åt er,va? Image

Glas i maten

Posted: 11 Apr 2009, 21:21
by Jungbacka Erik
rex wrote:Vadårå? Ni kan väl äta gubben runka allihop om den Svenska maten inte duger åt er,va? Image
Ja det får väl bli gubben runka nu tills allt lugnat ner sejImage

Glas i maten

Posted: 13 Apr 2009, 11:41
by wiking
Jungbacka Erik wrote:Vad har ni svenskar nu hittat på för dumheter? Först har ni Bearnaisesås på pizzan
Va fan det är ju nästan ett måste med bea på pizzan!
MUMS!!!!!

Glas i maten

Posted: 13 Apr 2009, 15:01
by ELN
Nä fy fan....

Glas i maten

Posted: 13 Apr 2009, 15:05
by uy
jag har aldrig provar Bearnaisesås till pizza, men jag kan intyga om att det är mums filibabba till pomes fritts.

Glas i maten

Posted: 13 Apr 2009, 15:07
by ELN
Nått som faktiskt är gott att doppa pommes i är mjukglass, det är mums de Image

Glas i maten

Posted: 13 Apr 2009, 20:25
by Långis
uy wrote:jag har aldrig provar Bearnaisesås till pizza, men jag kan intyga om att det är mums filibabba till pomes fritts.
Bea på pizzan är ett måste. Det är för övrigt den enda maträtt jag har bean på.

Glas i maten

Posted: 13 Apr 2009, 20:44
by ozzman
Bearnaisesås är ren skit.
Det smakar bara fett och ägg och känns som att svälja en snorloska.
När det finns så mycket goda såser så är det obegripligt att något så vedervärdigt som Bearnaise har blivit så populär. Tyvärr säjer det en hel del om den kulinariska nivån i Sverige.

Jag kan inte komma på någon rätt överhuvudtaget där bearnasiesås ens tillhör fem i topp när det gäller tillbehör.