Page 1 of 1

Errols och Rosines Bröllopsfoto

Posted: 09 Jul 2011, 16:37
by herrskogstrand
Detta är Bröllopsfotot från Errols Brollop med Rosine Welander från 1971, dock är bilden tagen på orginalfotot hemma hos Anders Norstedt,
Image

Errols och Rosines Bröllopsfoto

Posted: 12 Jul 2011, 10:51
by retepnoslack
Fint kort, jag funderade ganska rejält på, varför Rosine inte var med i dokumentärfilmen. Det verkar, på sätt och vis, som om hon var den ENDA, som blev utelämnad.

Smäll-phete-Sigge var med, Sture, Errols syster, Bröderna Melin, Patrik Tibell, Bört, Lester C Garreth, Peder Sveder, Leila, Hanne, Linda, Anders, Thomas Witt och John Norum.

Errols och Rosines Bröllopsfoto

Posted: 12 Jul 2011, 16:46
by uy
Johan Langer, eller vad han hette var inte heller med. Men det kan ju vara så enkelt att deras intervjuer fick klippas bort för att filmen inte skulle bli för lång.

Errols och Rosines Bröllopsfoto

Posted: 12 Jul 2011, 18:03
by overkill
Fint bröllopskort Image

Angående de medverkande i filmen, så kan det ju varit så att de inte ville vara också. Längden tvivlar jag på har med just det att göra då den inte var särskilt lång ändå. Utan bara 1 timme och 15 min om jag minns rätt. Tycker gott de kunde gjort den 2 timmar egentligen, fanns ju mer att gräva i om de hade velat. Men det kanske hade med ekonomi eller andra faktorer att göra också.

Errols och Rosines Bröllopsfoto

Posted: 15 Jul 2011, 14:56
by sachs


Tror som overkill .
De ville inte vara med på tv . Fins ju med på radiodokumentärer . Längden spelar förmodligen ingen roll det går att lägga i extramaterial om inte annat !