Lars Deskjets bil

Här kan du posta dina egna noveller, texter, dikter, teckningar, statyer av Karl XII osv
Post Reply
User avatar
uy
Levertransplanterad
Posts: 5438
Joined: 13 Oct 2004, 15:42
Location: Dalarna, Dalarna
Contact:

Lars Deskjets bil

Post by uy »

Lars Deskjets bil En historia om filminspelning, sadism och marknadsföring
En dag var Lars Deskjets bil borta. Då kom han på att han inte hade någon bil. Sen kom Julius och ville ha en cykel. Lars Deskjet slängde en stol i golvet så den gick sönder. Julius fick ett stolsben i näsan. Han drog ut det och gav det till Lars Deskjet. Då såg dem att Sadist-Kurt hade filmat allt och skulle gå hem och bränna filmen på DVD. Sen skulle han sälja den och tjäna grova pengar.

När han kom in på produktionsbolagets chefs rum och frågade om dem ville ge ut hans DVD så sa dem att det fanns inget av värde på DVD:n. Då blev Sadist-Kurt så förbannad att han slängde DVD-skivan på chefen. Men det skulle han inte ha gjort, för då kom polisen och snodde hans kläder. Sadist-Kurt sprang naken genom stan. Alla som såg honom spydde. Till slut så kom han ikapp poliserna och sa till dem att han skulle ha tillbaka sina kläder, för annars så kom mer folk att spy. Och då skulle dem till slut drunkna i spyor. Poliserna skrattade och gav honom sina kläder.

När Lars Deskjet fick höra talas om det så sa han att det skulle han vilja se. Då kom han på att han kunde göra en film av det. Han ringde till Julius och berättade om sin idé. Julius lovade att han skulle ta med sig en kamera och lite folk nästa dag. Lars Deskjet började skriva ett manus. Nästa dag kom Julius och hade Böbö, Sverker Sverkersson och en polis med sig. Julius skulle spela Sadist-Kurt. Lars Deskjet skulle spela chefen för produktionsbolaget. Böbö och polisen skulle spela poliser och Sverker Sverkersson skulle filma.

Julius tog på sig en grön mask. Sen gick han in i ett kontor, där Lars Deskjet satt vid ett skrivbord. Han hade färgat skägget svart och hade en röd hatt på sig. Dem pratade lite, sen slängde Julius en DVD-skiva i ansiktet på Lars Deskjet. Då kom Böbö och pålisen och tog Julius kläder. När dem kom ut på stan så kom dem på att dem hade glömt att ordna folk som skulle spy, men det ordnade sig, för det var folk som blev så äcklade när dem såg Julius att dem spydde. När Julis kom ikapp Böbö och polisen så slängde han en sten i nacken på Böbö och slog ner polisen. Sen tog han sina kläder och filmen var slut.

Filmen skulle ha biopremiär veckan efter. Det var två personer som såg den, men dem gick därifrån efter fem minuter. Då ritade Lars Deskjet upp några planscher med texten:
”LARS DESKJETS BIL – SE DEN I DAG ELLER FÅ STRYK”. Sen anställde han Leif-Runar som skulle ge folk stryk. Nästa dag blev biljetterna slutsålda. Några månader efter den stora biosuccén så släppte dem filmen på DVD och VHS. Lars Deskjet gjorde några nya planscher med texten ”Lars Deskjets bil, nu på DVD och VHS. (Du vet vad som händer om du inte köper den)”. Filmen sålde svinbra och låg på videotoppen i 56 veckor.

Lars Deskjet, Julius, Böbö, Sverker Sverkersson, Polisen och Leif-Runar blev nästan lika rika som Runarc von Slusk. Den enda som inte blev rik var Sadist-Kurt som stämde Lars Deskjet. Sadist-Kurt fick 25 kronor av Lars Deskjet och en smäll av Leif-Runar. Sadist-Kurt gick hem och började göra upp planer för hur han skulle hämnas på Lars Deskjet. Sadist-Kurt köpte en flaska olivolja och en svart kaffepanna. Han började koka olivoljan och sen hällde han i cement och bakpulver. Sen ställde han in det i ugnen och lät det vara där inne i 14 timmar. När han tog ut det så lade han i en dynamitgubbe och lät det stå och svalna i två månader. Under tiden så skulle han köpa ett lager cd-fodral och krukväxter. Två månader senare var han redo att hämnas på Lars Deskjet och hans vänner. Men det får vi ta en annan gång.
Slut sa Swen 72
Skitarna ska va' lika långa i år
User avatar
uy
Levertransplanterad
Posts: 5438
Joined: 13 Oct 2004, 15:42
Location: Dalarna, Dalarna
Contact:

Lars Deskjets bil

Post by uy »

Jag hade inget bättre för mig, så jag postar denna, som jag skrev i början av året.
Skitarna ska va' lika långa i år
Post Reply